София Topnovini.bg търси репортер

12:21, 15 юни 16 25 463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новините нямат работно време. Те идват при вас денонощно. Зад всички текстове, снимки, журналистически разследвания и добри идеи, стои екипът от редактори и репортери на София Topnovini.bg.

От рано сутрин до късно вечер те са с вас. Информират ви за всички извънредни събития, грижат се най-важните истории от България и света да стигат до вас по възможно най-бързия и точен начин от момента, в който сте си сипали първото за деня кафе и сте седнали пред монитора, до късно вечер, когато сте решили да проверите пропуснали ли сте някоя важна тема от деня. И сега този неуморен екип си търси репортер.

София Topnovini.bg иска към екипа да се присъедини репортер, с интерес към вътрешната политика, съдебната власт, образованието, здравеопазването, публичния и социалния сектор.

Да има поне една година опит в работата, да познава добре информационните сайтове и агенции, да имат добра преценка за важните теми от деня.

Да е активен в социалните мрежи, да иска и да търси отговорите на важните въпроси, които често са и най-неудобните за хората от институциите. Да не се отказва лесно, да не се самоцензурира, да приема работата си като предизвикателство, да се зарежда от динамиката на извънредните събития. Важно е да може и да снима.

Ако разпознавате себе си в това описание - ние бихме искали да се присъедините към нас.

Изпратете ни своето CV и мотивационно писмо на този адрес: [email protected].

София Topnovini.bg ще се свърже за интервю само с одобрените кандидати. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама