"Нощни вълци" от 6 държави минаха през Русе (снимки)

18:19, 15 юни 16 / Любопитно 25 635 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Около 60 рокери от международния мото клуб "Нощни вълци MC", чиято централа е в Русия, минаха през Русе днес.

Късно снощи те са пристигнали в града и са се настанили в Гранд хотел "Рига". В обедните часове на днешния ден любителите на двуколесните моторни превозни средства отпътуваха за Варна, като обаче не пропуснаха да се отбият до единствения действащ скален манастир в региона "Св. Димитър Басарбовски" край Басарбово.

"Това е част от ежегодната ни обиколка на Балканския полуостров. Тук сме около 60 човека от почти всички държави в региона, в които имаме чаптъри (подразделения) - България, Румъния, Черна гора, Република Сръбска (влизаща в състава на Босна и Херцеговина), Сърбия и Македония", сподели за Topnovini.bg координаторът на "Нощните вълци MC" за Балканския полуостров и председател на чаптъра за Македония Ленин Йовановски.

Планираме да преминем от Русе да направим своеобразна обиколка на България, ще преминем през Варна, но от там нататък нямаме конкретни планове. България е хубава държава, тук могат да се видят и планини, и море, и реки, и манастири, а това са неща които са интересни за нас, и е прекрасно че можем да обиколим българските градове. Всеки път като минаваме от тук си набелязваме за посещение някое непознато място, което ни се струва интересно. Има много градове, които трябва да бъдат видени и усетени, и ние  правим точно това, с мотори. 

"Нощните вълци" имат и контакти с местните клубове, които обаче не са официални, а са на приятелски начала или от случайни срещи в региона. Затвърдило се е и впечатлението, че в България има голяма рокерска общност, от която може да се научи много. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама