КРИБ открива структура в Бургас

07:23, 17 юни 16 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) - най-голямата организация на бизнеса в България, ще открие регионална структура в Бургас. Събитието ще се състои днес в 15.00 ч. в един от големите местни хотели. 

Д-р Евгений Иванов, изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Конфедерацията, ще открие официално Регионалната структура на КРИБ в гр. Бургас.

Официални гости на събитието ще бъдат председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм на Народно събрание г-н Петър Кънев, областният управител Вълчо Чолаков, кметът Димитър Николов, кметове от областта, представители на КНСБ, КТ „Подкрепа”, Дирекция „Бюро по труда”, председателите на регионални структури на КРИБ в страната и др.

Регионалната структура на КРИБ в гр. Бургас ще обедини над 30 местни фирми от различни сектори на икономиката, като основната цел на структурата ще бъде да подпомага местния бизнес в партньорство с местната власт.

На национално ниво КРИБ обединява над 11 000 компании, колективни и индивидуални членове. От края на 2014 г. председател на организацията е предприемачът Кирил Домусчиев – собственик на футболния клуб „Лудогорец“. Той замени на тази позиция фармацевтичния бос Огнян Донев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама