БНТ продължава „Под прикритие“ със сериал за Джаро

10:50, 17 юни 16 / Любопитно 25 862 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-успешният български сериал в новата ни история „Под прикритие“ ще има продължение. Новата продукция обаче няма да е пореден сезон, а чисто нов сериал, съобщава „Площад Славейков“.

Новината все още не е официално обявена, но на официалната страница на „Под прикритие“ във фейсбук от няколко дни се публикува снимка, представляваща пъзел. Всеки ден малка част от пъзела се показва, като посланието към феновете е да очакват нещо ново, свързано със сериала.



А новото ще се окаже поредица за един от най-запомнящите се образи в „Под прикритие“ - този на мафиота Петър Туджаров – Джаро, който се играе от актьора Михаил Билалов. Режисьор на лентата ще бъде отново Димитър Митовски, а снимките започват още това лято. Очаква се съвсем скоро БНТ официално да обяви новия си проект.
Напишете коментар
Коментари: 2
1 клепоушкото 17:45, 01 яну 21

Oбрaзoвaх ce и иcкaм виcoкa зaплaтa, зa дa живeя coбcтвeния cи живoт, a нe дa ми дaвaтe пaритe зa хoнoрaри нa шутoвe, кoитo ни имитирaт и държaт бeдни прeд тeлeвизoрa дa им глeдaмe cцeнитe. Aктьoрът e шут, кoйтo прибирa милиoни, зa дa имитирa и пoдигрaвa oбщecтвoтo и ce чудя дoкoгa тaзи пaрoдия щe прoдължaвa...Тoлкoвa ли cтe тъпи дa финaнcирaтe тeзи и дa cтoитe вкъщи дa ги глeдaтe вмecтo дa излeзeтe дa живeeтe и виe...

2 осъзнайте се 17:48, 01 яну 21

Този каква звезда е? Звездите са на небето и се гледат с телескоп, а този шарлатанин ни обира и ни задължава да го гледаме. Тези за обществото не правят нищо, а само го обират. Даже просят и смс-и за болни...Да си разделят хонорарите и да дадат на болните и бедни. Тези са истинските просяци и ни обират по доста интелигентне начин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама