Дариха пелени и козметика за бебета от бедни семейства в Търговище

11:29, 17 юни 16 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кашони с бебешка козметика, пелени и препарати пристигнаха в офиса на Клуба на Нестопанските организации в Търговище. Те ще бъдат опаковани в пакети и ще заминат към домовете на 25 жени  и техните бебета, които живеят в затруднено материално положение.

Материалите са подарък от куриерска компания , а към акцията се включи и още една фирма. 

"Представител на фирмата се свърза с нас след като разбрал за нашия проект „Подкрепа за по-добро здраве и образование”. По проекта ние подкрепяме здравнонеосигурени бременни жени да преминат през всички необходими прегледи и изследвания за нормалното износване на своите бебета, а след това акушерка и социален работник ги посещават и дават съвети на семейството в продължение на 6 месеца. От фирмата споделят, че избрали нашата кауза със сърце сред много други достойни каузи. Привлякла ги е възможността да помогнат за един по-достоен старт в живота за всяко дете." споделиха от неправителствената организация.

От там отчетоха, че до момента по проекта има 3 родени бебета. Още тази седмица техните майки ще получат своите пакети. На останалите бременни жени, които все още очакват своите рожби, дарението ще бъде предоставено след появата на бебетата.

"Искрено благодарим на дарителите за тяхната щедрост, за това, че не могат да останат безразлични към детската бедност и подкрепиха нашата кауза!" обявиха от Клуба в Търговище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама