Трима в болница след пътни инциденти, един от тях с опасност за живота

13:29, 17 юни 16 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима са настанени в болница след пътни инциденти, станали вчера във Варна и Суворово. 57-годишен мъж е с опасност за живота след като кола блъска мотопеда му. Инцидентът е станал около 9 ч. на бул. „Осми Приморски полк“, преди светофара за „Виница“. Жена на 68 години от Варна решава да изпревари мотопеда, който се движи в дясната лента. При маневрата задната част на автомобила й блъска мотопеда. Вследствие на сблъсъка мъжът, който също е от морската столица, е получил фрактура на таз и охлузвания. Настанен е за лечение в МБАЛ „Св. Анна“.

Два часа по-късно на Аспаруховия мост до автобусна спирка КРЗ 43-годишен шофьор на микробус „Форд“ от София решава да премине от средната в лявата пътна лента и в него се блъска мотоциклет „Сузуки“, който се движи там. 33-годишният мотоциклетист е получил фрактура на пети пръст на крака, съмнение за фрактура на лакътна кост, комоцио и контузии по гърба. Настанен е за наблюдение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота.

53-годишен жител на Суворово пък пада от нерегистрирания си мотопед, тъй като се е движил с несъобразена скорост. Това се е случило също вчера около 19,30 ч. на ул. „Цар Калоян“ в градчето. Мъжът, който е и неправоспособен, губи контрол над мотопеда и пада на пътното платно. Получил е фрактура на голям пищял, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама