В Каварна ще организират безплатна лятна голф академия за деца

14:24, 17 юни 16 / Спорт 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Каварна и Голф клуб „Тракийски скали“ планират създаването на  безплатна лятна голф академия за деца от 7 до 18  години. Учениците от общината  ще имат възможността да усвояват основите на този елегантен спорт в първокласната база на „Тракийски скали“. Организаторите искат да проучат интереса на родителите към тази идея и затова ги молят, ако имат желание, да подкрепят идеята  и  подадат заявление за записване на децата в детската голф академия. Ако има интерес към инициативата,  заниманията с децата ще започнат още това лято и ще продължат през пролетта на следващата година.

Обучението по голф на децата ще става в голф клуб „Тракийски скали“ от висококвалифицирани преподаватели. Децата ще могат да изградят умения, свързани с играта и голф протокола. Най-талантливите ще бъдат поканени  да продължат заниманията си, като се включат в детския голф отбор, който ще има възможността да представя клуба и България на престижни турнири. Обучението, достъпа до голф игрището, осигуряването на голф екипировката и транспорта до „Тракийски скали“ ще са безплатни. Заниманията на всяка от възрастовите групи ще се провеждат два пъти седмично.

Родителите, които искат да подкрепят идеята за създаването на детската голф академия могат да подадат заявление в Община Каварна. Формулярът е публикуван на страницата на общината. Крайният срок за записване на децата е 4 юли 2016 г.

Кандидатите трябва да са жители на община Каварна и да са  на възраст от 7 до 18 години.

За допълнителна информация родителите могат да се обадят в Отдел „Духовни дейности“ на Община Каварна на тел. 8-31-15.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама