Среща с жители на Кацелово организираха от русенската Областна управа

14:52, 17 юни 16 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 16.06.2016 г. заместник областният управител Станимир Станчев проведе приемна в с. Кацелово с граждани и кметове на населени места от община Две могили. По време на срещата бяха засегнати теми от широк обществен интерес, съобщават от местната администрация.

Сред най-дискутираните въпроси са били липсата на аптека и недостатъчното присъствие на медицински персонал в селата. Гражданите са заявили, че имат нужда от по-адекватни здравни грижи, отговарящи на възрастта и социалното положение на пациентите. Друг проблем, изискващ вниманието на отговорните институции е лошото състояние на пътната мрежа, което се задълбочава след всеки по-силен дъжд и създава предпоставки за наводнения. 

Акцент е бил поставен и върху необходимостта от извършване на спешен ремонт на моста до с. Кацелово, представляващ единствения изход от селото. Обсъдени са били и новата наредба на Община Две могили, регламентираща максималния брой животни, които могат да се отглеждат на територията на населените места, както и качеството на сметосъбирането в общината.

Станчев се е ангажирал да проведе разговори и сформира работни групи с отговорните институции, като обсъди повдигнатите въпроси и потърси възможните решения. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама