Найден Зеленогорски: Няма европейски пари за нови пътища в България

17:11, 17 юни 16 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Европейски пари за нови пътища в България няма. На този етап единственото, което ще се направи е да се довърши автомагистрала "Струма". Когато застърпи вторият програмен период на ЕС и ръководството на евросъюза бъде променено парите към България ще секнат", това обяви в Пловдив съпредседателят на парламентарната група на РБ Найден Зеленогорски.

Припомняме, че в началото на седмицата народният представител от РБ и член на националното ръководство на ДБГ д-р Димитър Шишков съобщи, че от партия Движение България на гражданите номинират Найден Зеленогорски за кандидат за президент.

По този повод Зеленогорски каза, че работи контактна група в Реформаторския блок, за да очертае профила и бъдещите стъпки за единен кандидат за президент, който да бъде издигнат и подкрепен от всички партии в блока. "Кандидатурата ще бъде оповестена до края на месец юли", категоричен е Зеленогорски.

Той коментира и новия антикорупционен закон и закона за съдебната власт. Според него те ще бъдат приети на първо четене преди Народното събрание да излезе в лятна почивка.

"Успешно приемане на нов закон за концесиите през есента ще е стъпката, която ще осигури средства чрез  публично-частни отношения за реализация на нови инфраструктурни проекти“, завърши в Зеленогорски. По-късно той ще присъства на отчетно-изборна конференция на пловдивската структура на партия ДБГ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама