Безплатен вход за бащи пускат в музея в Стара Загора

07:31, 19 юни 16 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Регионалният исторически музей в Стара Загора се включва в националната кампания „Да бъдеш баща“. За всички татковци с деца входът за музея днес ще бъде безплатен.

Подготвена е и специална екипна игра „Търсачи на съкровища!“. Участниците в нея  ще  научат много за особеностите на отделните исторически епохи и някои от най-забележителните експонати, които се пазят в музея. За най-усърдните са подготвени награди. Защото – Истинският мъж се възпита с игра!, е водещото мото на кампанията.

На третата неделя от месец юни близо 80 страни по света отбелязват Деня на бащата. И то не отскоро – традицията датира от началото на 20 век.

У нас празнуваме вече за четвърти път, по идея на Национална кампания „Да бъдеш Баща“. Оттам канят всички днес да отбележат празника на мъжете, които полагат грижа.

На мъжете, с които израстват нашите деца. На тези мъже, които са толкова важни за децата си, независимо дали си дяват ясно сметка за това, или не. Денят на бащата е моментът да подарим нещо на мъжете, които са ни изградили като хора, които са ни дали тази част от света, която няма как да получим от другаде. Защото и двамата родители са еднакво важни за децата, казват организаторите на Националната кампания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама