Александър Томов видя задкулисие и модела #КОЙ зад ЦСКА

13:57, 19 юни 16 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Има невероятно задкулисие, има модел КОЙ, заяви пред Нова тв бившият собственик на ЦСКА Алексанъдр Томов.

„Не съдя ЦСКА. Очаквам да се реши окончателно въпроса с клуба. Имам претенции към сриването на ЦСКА. На първо място те са морални, има и финансова част, но тя стои много встрани”, обясни той и посочи, че клубът е сринат със сценарий.

Томо търди, че бил подложен на тежък натиск от негови бизнес партньори, а „сценаристите вероятно са от високите политически и финансови етажи.

"Дълговете от онова време са по-малки, отколкото се казваха. Създадохме отбор от нулата, който се бореше за шампионска титла", коментира Томов, който пое ЦСКА пред фалит през 2013 г. и го остави преди година в почти същото състояние.

"Оздравяването иска време, не можех да продължа, след като ми пратиха Росен Петров-Животното с още 60 души, които ме заплашиха и ми казаха, че ще дойдат двама богати човека. Когато публично ми се заявява, че трябва да дойдат нови собственици, които ще оправят тима. Не мога да не спомена и удара над Стойчо Младенов. Моралната позиция беше да се оттегля", допълни бившият шеф на "Червените".

"Крупни политически лица удариха директно със заплахи мой партньор и поради това бях принуден да огранича финансите и да търся нови партньори", допълни той.

"БФС може да даде лиценз на когото си поиска. Кредиторите държат активи на дадено дружество, ако сме законова страна, дълговете трябва да бъдат платени. Тези дългове се дължат на някого, опитът да се заобикалят законите води до такива неща. Има закони, които са безкрайно ясни, трябва да се спазват. Невероятна пропаганда срещу мен, не ми пука, ще се боря докрай, ще се боря срещу задкулисието, защото тези хора са просто измамници", завърши Томов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама