Полицайката, която съди Сарафов, е оттеглила жалбата си

21:45, 19 юни 16 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разследваща полицайка от Главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) Любомила Ценова оттеглила жалбата си срещу зам.-главния прокурор Борислав Сарафов, обяви в предаването си журналистът Сашо Диков. Ценова беше завела иск за 30 хил. лв. за обиди и заплахи срещу Сарафов.

Диков обясни, че е потърсил полицайката, а тя е потвърдила, че е оттеглила жалбата, но не е пожелала да коментира подробности. Адвокатът на Ценова Николай Хаджигенов коментира случая. На въпрос на водещия дали зам.-главният прокурор се е извинил на полицайката и това е довело до оттегляне на жалбата, адвокатът не потвърди, но отвърна:

„Ако се е извинил това не говори добре за него. Означава, че си е признал вината, което е достатъчно“, каза Хаджигенов.

Припомняме, че случката, която накара Ценова да подаде жалба се разиграла на 13 май в Съдебната палата, в кабинета на Сарафов, когато той се бил "нахвърлил срещу нея и я е обиждал". Укорил я, че събира доказателства, които не били в полза на обвинението, защото Ценова искала да разпита втори път свидетели по скандалното дело за "Агромах".

Първи "Капитал" съобщиха за жалбата и за обвиненията, което предизивика Сарафов да излезе в гневна позиция срещу медията и Софийски градски съд, където беше входирана жабата.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама