Трима души загинаха при катастрофа на "Асеновградско шосе" в Пловдив

08:21, 20 юни 16 25 653 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима души са загинали рано тази сутрин при челен сблъсък между лек автомобил и такси на Асеновградско шосе. Сигналът за произшествието в района на КЦМ е подаден около 4.40 часа тази сутрин, съобщават от ОД на МВР-Пловдив. По първоначални данни лек автомобил „БМВ” с кърджалийска регистрация навлязъл в лентата за насрещно движение в посока Асеновград и се блъснал челно в таксиметров автомобил с пловдивска регистрация.

На място са загинали водачът на първата кола, шофьорката на таксито и неин спътник. Установява се самоличността на тримата. Местопроизшествието е запазено и посетено от служители на Първо РУ и сектор „Пътна полиция”.

До приключване на огледите в участъка на катастрофата автомобилите се пропускат само в едната лента. Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините, довели до тежката катастрофа.

Пътят Пловдив-Асеновград е един от най-натоварените, но често там се кара с висока скорост. Един от най-тежките инциденти е през 2008 година. При челен сблъсък загинаха 7 младежи от Асеновград, след като газовата бутилка на катастрофиралия автомобил, в който пътуваха, се взриви.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама