Заложиха бомба под колата на димитровградчанка

11:44, 20 юни 16 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
32-годишен криминално проявен мъж е в ареста след като димитровградските криминалисти са го заподозрели, че е сложил бомба под колата на 29 годишна жена от града, съобщават от полицията.

Тази сутрин в 2,30 часа в РПУ Димитровград е получен сигнал за пожар в лек автомобил, паркиран на улица „Г.Делчев” в града. Пристигналите на място огнеборци са гасили лек автомобил Мазда, собственост на 29-годишна жена, живееща на същия адрес.

Димитровградските криминалисти са установили, че е заложено самоделно взривно устройство под задната част на колата, при което е последвало взривяване и са настъпили незначителни материални щети по задната част на Мазда-та.



Районът е отцепен, местопроизшествието е запазено до пристигане на екипи от ДАТО.



В ареста на управлението е задържан 32-годишен димитровградчанин, познат на органите на реда, според които мъжът има съпричастност към палежа.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Topnovini.bg научи, че арестуваният и 29-годишната жена имали връзка, а от нея и едно дете. След като се разделили, мъжът искал да вземе детето, но жената не му го давала. Заради поведението й закопчаният я заплашвал. След като и това не дало резултат, мъжът сложил тази сутрин бомбата, твърдят запознати.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама