Спипаха неправоспособни и пияни шофьори зад волана

12:16, 20 юни 16 25 260 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама неправоспособни водачи и двама употребили алкохол над 1,2 промила са установени от пътни полицаи през почивните дни. На ул.”Великокняжевка” е спрян за проверка лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от К.В.(32г.) от град Сливен. Полицейските служители установяват, че К.В. не притежава свидетелство за управление на МПС и вече има наложено административно наказание за същото нарушение. На същата дата в местността “Сухата чешма” в град Сливен е установен неправоспособният И.И.(46г.). Той е управлявал мотоциклет “Баотин”, след като вече има наложено административно наказание, за управление на МПС.

На 17 юни,  в 22,05 часа, на бул.”Хр.Ботев” в град Сливен е извършена проверка за алкохол на Д.И.(34г.), който е управлявал лек автомобил “Тойота”. Уредът е отчел 2.34 промила.

1.83 промила е пробата за употреба на алкохол на 20-годишния Б.К. от село Желю войвода. Той е управлявал лек автомобил “Пежо”, когато в 05,15 часа на 19 юни е спрян от полицейски екип на бул.”Бр.Миладиниви”  в град Сливен. Срещу водачите в РУ-Сливен са образувани бързи производства. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама