„Берое” излиза срещу „Радник” за Лига Европа

15:04, 20 юни 16 / Спорт 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старозагорският футболен клуб „Берое” ще играе първия си мач за Лига Европа срещу „Радник” Биейелина, Босна и Херцеговина.

В първия кръг на надпреварата старозагорци са домакини.  Двубоят под Аязмото ще се играе на 30 юни. Седмица по-късно е реваншът.

 „Определено можеше да ни се падне и по-лек противник. Босна и Херцеговина бе участник на последното световно първенство по футбол, което означава, че футболът им е на добро ниво. Отборът на „Радник“ е опитен тим, който разполага и с млади играчи. Това, което се опитваме и ние да направим в „Берое“. Имат много добър нападател – Марко Обрадович. Президентът и треньорът им също са познати имена, коментира старши треньорът на „Берое“ Александър Димитров пред beroe.bg

„Нашият отбор е на 2 седмици подготовка и трябва да сме много мобилизирани, подготвени и да играем със себераздаване, за да ги отстраним. „Радник“ са приключили по-рано сезона и са по-напред в подготовката, което е предимство. Ние обаче не ги фаворизираме, а напротив. Започваме да се готвим детайлно за съперника и ще направим всичко възможно, за да ги отстраним. „Радник“ са спечелили Купата на страната си, което показва, че са турнирен боец, защото битките в подобни двубои са съвсем различни от първенството. Ние обаче също имаме своя опит и той ще ни бъде много полезен“, каза още  Димитров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама