Награждават хората, помогнали за потушаването на пожара в бензиностанцията на магистрала "Тракия"

16:20, 20 юни 16 25 241 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На официална церемония ще бъдат отличени всички служители на бензиностанцията, служители на реда и граждани, участвали в овладяването на пожара и предотвратяването на по-сериозни последствия от него. Припомняме, че на 22 април избухна пожар в бензиностанция Еко на 123-ти километър на магистрала "Тракия", след като камион се вряза в нея.

Сигналът за тежкия инцидент беше подаден в 11.50 часа от служителите на бензиностанцията край Царацово. Според първоначалната информация запалването възникнало, след като тежкотоварен автомобил се блъснал в една от колонките за гориво. Незабавно са взети мерки персоналът и посетителите в обекта да бъдат изведени на безопасно разстояние.

В награждаването, което ще бъде на 22 юни, сряда, от 11 часа участие ще вземат Георги Деянов, изпълнителен директор на „ЕКО България“, eкипите на пловдивските пожарна и полиция, съдействали при разрешаването на критичната ситуация, както и специални гости.

Два месеца след пътно-транспортния инцидент на АМ „Тракия“, обектът е изцяло възстановен и ще започне отново работа в пълен капацитет.

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама