Представителят на Виетнам за външни инвестиции ще бъде сред специалните гости на "Парад на модата" в Плевен

14:23, 21 юни 16 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Представителят на Виетнам за външни инвестиции в България ще бъде сред специалните гости на поредното издание на "Парад на модата - Плевен 2016". Това съобщи идеологът и организатор на модното събитие Георги Ангелов на пресконференция днес.

"От виетнамската делегация ме помолиха ме да организирам среща с кмета на община Плевен Георг Спартански, за да бъдат обсъдени евентуални инвестиции. Аз ще бъда щастлив, ако имам възможността да водя млади хора в Плевен, да каня инвеститори, защото само така нашият град ще става все по-красив и успешен", каза във връзка с бизнес интереса към региона Жоро Ангелов.

В тазгодишното лятно издание на едно от най- големите модни събития у нас, ще вземат участие 17 доказали се и млади български дизайнери, като някои от тях ще дебютират на плевенска сцена. Ще бъдат представени най - новите колекции и облекла, а след края на шоуто ще бъде организирана разпродажба.

В спектакъла ще дефилират 40 манекени - възпитаници на Георги Ангелов. По неговите думи на сцената ще излязат най - качествените модели на Плевен от последните години.

"Парад на модата - Плевен 2016" се организира под патронажа на кмета Георг Спартански и общината, със съдействието на Сдружение "Плевенски обществен фонд Читалища", читалище "Лик" и с подкрепата на 14 фирми. Начало ще бъде дадено на 26 юни, неделя, от 20:00 часа в ДКТ "Иван Радоев".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама