Неизвестен блъсна дете на колело и избяга

16:30, 21 юни 16 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дете с колело беше блъснато около 12 ч. вчера във Варна. При десен завой, шофьор е съборил непълнолетното момче и след това е избягал от мястото на произшествието. Детето е с контузия на ръката, но е прегледано и освободено, без опасност за живота, съобщават от полицията.

Рано сутринта пък вчера е пострадала пешеходка. Около 8,30 ч. 70-годишна жена е била блъсната от ауди, докато пресича пътното платно. Автомобилът е управляван от 55-годишната С. В., а инцидентът е станал на ул. „Вяра“. Възрастната пешеходка е получила фрактура на бедро и на две ребра. Настанена е за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, но без опасност за живота.

Пътни инциденти са станали в понеделник и в областта. Около 11 ч. в село Градинарово, община Провадия 27-годишен шофьор на дачия от Добрич при ляв завой не спира и блъска движещо се в права посока рено. Пострадала е 63-годишна жена от реното. Тя е с контузни наранявания по цялото тяло, настанена е за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота.

28-годишен мъж от Бяла пък губи контрол над мотоциклета си и пада в местността Бялата река. Причината за инцидента е несъобразена скорост. Мотоциклетистът е с фрактура на коляното. Прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, също без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама