Официално: Георги Иванов е треньор на „Черно море“

17:35, 21 юни 16 / Спорт 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Още преди десетина дни се знаеше, но сега вече е официално - Георги Иванов-Гонзо е новият треньор на „Черно море“. Той подписа договора си днес. „Всичко е наред документално. Вече официално съм треньор на „Черно море“. Селекцията още е в ход и очакваме още четирима футболисти. Чак тогава може да кажем, че сме приключили с привличането на нови играчи. Първата ни цел е да влезем в шестицата, оттам нататък колкото се може по-напред. Чака ни много работа, за да изградим един боеспособен отбор, така че от утре започваме да се готвим за новия шампионат“, каза Гонзо след подписването на контракта си.

Запитан дали при ново обаждане от „Левски“ няма да се върне отново в столичния клуб, Иванов коментира, че „сините“ са затворена страница за него и че той е старши треньор на „Черно море“.

Иначе и втората група футболисти направи задължителните преди началото на сезона функционални изследвания. Първата тренировка за начало на лятнатата подготовка е утре от 19 ч. На 2 юли е първата контрола с „Несебър“. Следва лагер в Банско от 3 до 16 юли, в рамките на който ще има проверки с „Левски“ на 6-и, с „Пирин“ (Разлог) на 10-и, с „Пирин“ (Благоевград) на 13-и и с „Оборище“ (Панагюрище) на 16 юли. Последната контрола на моряците преди началото на новото първенство ще бъде на 23 юли във Варна срещу „Черноморец“ (Балчик).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама