Бившият учител по музика, блудствал с деца, остава в ареста

16:02, 22 юни 16 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По искане на Окръжната прокуратура в Силистра днес  Силистренският окръжен съд взе постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 54-годишния учител Илиян В. от Дулово. Това съобщи пресцентърът на Апелативна прокуратура – Варна.

Той е обвинен от Окръжната прокуратура в Силистра, че през периода от ноември 2014 г. до април 2015 г. е извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление с шест ненавършили 14-годишна възраст момичета и момчета. Освен за извършените блудствени действия  Окръжната прокуратура в Силистра е повдигнала срещу него и обвинение за държане и разпространение в интернет и социалните мрежи на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца.

Жертвите на бившия учител по музика са деца, които вземали частни уроци в дома му. Със скрита камера той снимал действия си и после пускал снимките в интернет и социалните мрежи. По време на разследването срещу бившия учител от Дулово са събрани значителен по обем материали - снимки с порнографски характер с деца.

Определението на Окръжния съд в Силистра подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама