Ограничават достъпа до подлеза на Орлов мост

09:10, 02 юли 16 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заради изграждането на бъдещата метростанция при Орлов мост от третия лъч на метрото ще се извършат специализирани строителни работи, които налагат ограничаване на достъпа до пешеходния подлез, предупреждават от Столична община. С цел сигурност, достъпът до подлеза ще бъде ограничен временно след обяд в интервал до 30 минути.

Освен това ограничение, се налага и временна организация на движението за рехабилитация на бул. „Витоша” от ул. „Гургулят” до ул. „Бяла Черква”.

От 00.00 часа на 2 юли 2016 г. до 24.00 часа на 31 юли 2016 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по западното пътно платно на бул. „Витоша” между бул. „България” и ул. „Бяла черква”. Движението ще се извършва двупосочно в източното пътно платно на бул. „Витоша“ в същия участък. Забранява се и движение по трамвайното трасе в същия участък на булеварда, но се пропуска напречното движение през булеварда на кръстовищата ул. „Д-р Стефан Сарафов” и с ул. „Янко Забунов”.

От 2 юли 2016 г. до 24.00 часа на 31 юли 2016 г. се закриват местата за почасово платено паркиране двустранно по бул. „Витоша” между бул. „България” и ул. „Бяла черква”.

Променя се и движението на трамвайни маршрути № 1 и 6, както следва: Трамвай № 1: – от надлез „Надежда” до ж.к. „Борово” (крайна станция на трамвайна линия № 7) двупосочно. Трамвай № 6 – от ж.к. „Обеля 2” до Съдебна палата двупосочно.

Осигуряват се временни автобусни линии № 6-Т1 и № 6-Т2. Създават се временните спирките срещу съществуващите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама