В критично състояние е 9-годишно дете, блъснато от кола

11:02, 02 юли 16 25 432 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дете е с опасност за живота след пътно произшествие в село Стряма, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът е подаден вчера в 20.30 часа. По първоначални данни лек автомобил "Фолксваген" блъснал внезапно изскочило пред него 9-годишно момченце, което е настанено в болница в критично състояние.

42-годишният водач от Раковски е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство. Причините и обстоятелствата около инцидента се изясняват от служители на РУ - Раковски.

Други две катастрофи с пострадали пешеходци са станали вчера, допълниха от пловдивската полиция. Около 7.30 часа на пътя между Перущица и Устина лек автомобил "Мазда" блъснал пресичаща пътното платно 65-годишна жена, която е настанена в болница. Отрицателна е алкохолната проба на шофьора, който на 34-години от Перущица.

Към 1.40 часа на телефон 112 пък постъпила информация, че на ул. "Батак" в Пловдив 15-годишно момче е ударено от лек автомобил "Мерцедес", който след това се качил на тротоара и се блъснал в стена на училище. Тийнейджърът е оставен за наблюдение в болница. Изяснено е, че зад волана на колата бил неправоспособен 26-годишен пловдивчанин, който избягал местопроизшествието. Работата по случая продължават служители на сектор "Пътна полиция".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама