Фестивалът на цветовете в София завладя стотици (снимки + видео)

17:50, 02 юли 16 / Любопитно 25 978 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стотици младежи се редиха на опашка, за да се включат в третото издание на Фестивала на цветовете в София. Облаците над откритото пространство между Sofia Ring Mall и IKEA, където той се състоя, не уплашиха участниците, защото феерията от цветове ги беше завладяла бързо. Topnovini.bg е медиен партньор на събитието.



Присъстващите можеха да си закупят пликове с цветен прах, който да разпръскват върху други. Крайният ефект е цветна палитра върху дрехите и тялото. Може би затова повечето младежи бяха дошли облечени в бяло.



За тяхното настроение организаторите бяха подготвили специална музикална програма, която започна с DJ сет. Докато се сипеше цветната пудра, бе задействана и машина за пяна. Тя бързо събра присъстващите, които започнаха да се мажат с пяната.



София и Стефани са за първи път на фестивала. Техните любими цветове са синьо и розово. „Харесва ни тук, заради цветовете. Дойдохме да си оцветим дрехите и да чуем на живо Pavell&Venci Venc и други изпълнители“, каза София. Стефани очаква много да се забавляват и да се разведрят.



„Много е вълнуващо, много се забавляваме. Настроението е супер, а хората са много приятни“, каза 14-годишната Люба. Нейната приятелка Наталия идва за първи път на събитието и за нея „музиката, настроението, цветовете, хората са много яки“.



Фестивалът на цветовете предоставя цял ден забавления на фона на музиката на Pavell&Venci Venc, Михаела Маринова и Кристиaн Костов от X-Factor, The Top Stoppers и DIA feat. Spazum и бийтбоксъра Tino, Дияна Панчева - DIYAH, DJ Sava от Camp Session, хип-хопъра Super Sholo и DJ-те от Sofia Cartel.



За пръв път, освен от посетителите, Холи цветове се пускат и от дронове. Ефектите са дело на професионалистите от „Ню Бояна“, а палитрата от традиционните за фестивала розово, червено, жълто, зелено, оранжево, синьо и лилаво е обогатена с два нови цвята – златно и сребристо.















































Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама