Изправят пред съда рецидивист от Шумен, пребил жена си до смърт

07:10, 05 юли 16 25 536 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжната прокуратура в Шумен внесе обвинителен акт срещу опасен рецидивист, умишлено убил с особена жестокост жената, с която живеел на семейни начала. Това съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

На 26 септември миналата година 33-годишният мъж Ерджан Бюнеминов отишъл в игрална зала в Шумен с Гюлшен. След последното излизане от затвора подсъдимият заживял с нея в общинско жилище, което обитавал и нейният брат.

На входа на игралната зала служителка поискала личните карти на двамата. Ерджан представил своята, а Гюлшен отишла до автомобила да вземе документ  за самоличност и пари, но не се върнала.

Подсъдимият започнал да я търси, но не я открил и подал сигнал на тел. 112. Потеглил с колата си, за да продължи да я издирва, но спукал гума. Заради техническата неизправност на колата, бил спрян от полицейски патрул.

При проверката се оказало, че е неправоспособен, управлява технически неизправен автомобил и е употребил алкохол. Полицейските служители му съставили няколко акта за административни нарушения и издали талон за даване на кръв, тъй като Ерджан отказал да бъде тестван с дрегер.

След това продължил да издирва жената, с която живеел, заедно с нейния брат.

Пред входната врата на общинското жилище подсъдимият видял Гюлшен, която се връщала към дома им. Насочил се към нея и започнал да й нанася побой с ръце и крака, влачил я по пътя за косата и продължавал да й нанася удари.

Свидетел видял разправията и побоя и сигнализирал на спешния телефон. Гюлшен била откарана в шоковата зала в болницата, където издъхнала. Причина за смъртта според съдебните медици е тежка гръдна травма, причинена от удари с юмруци и ритници, включително и при стъпване с крака върху тялото.

33-годишният мъж е осъждан многократно. Задържан е под стража от Шуменския окръжен съд. В момента е в затвора в Ловеч, където ще докача началото на съдебния процес.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама