Инспектор Мирослав Стоянов с отличието "Полицай на 2015 година"

07:27, 05 юли 16 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мирослав Стефанов Стоянов, инспектор в сектор "Криминална полиция" към Районно управление на МВР – Сливен получи отличието "Полицай на 2015 година".

Това стана на официална церемония по случай професионалния празник на служителите на МВР -5 юли и 137-та годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи.  

Мирослав Стоянов бе отличен за негова разработка и реализация, при която е предотвратено засаждането на големи количества канабис в гориста местност в Природен парк „Сините камъни" и за цялостен принос в борбата с производството и разпространението на наркотични вещества. Стоянов получи плакет от Областната дирекция на полицията и подарък от Община Сливен.

Кметът Стефан Радев връчи отличието и поздрави служителите на Министерството на вътрешните работи с професионалния им празник.

Ръководството на Областна дирекция на МВР връчи награди на граждани на Община Сливен за проявена доблест и съдействие на органите на реда при разкриване на престъпления.  Четирима мъже от село Младово получават благодарствени плакети за проявена доблест при залавянето на извършители на кражба в новогодишната нощ на 31 декември 2015, срещу 1 януари 2016г. Това са Тодор Стоянов Маринов, Слав Гавраилов Славов, Панайот Стоянов Панайотов, Тихомир Георгиев Тихов

Отличие за проявен граждански дълг получава и Виолета Славова-Аджемова, с чиято помощ беше заловен мъж, съпричастен към 3 телефонни измами на територията на  Сливен. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама