„Лозенец“, „Илинден“, „Изток“ и Банкя остават без вода

08:44, 05 юли 16 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването на 5 юли, вторник, в столичните жилищни комплекси „Лозенец“, „Илинден“, „Изток“, в Банкя и в село Бусманци, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с пресвързване на водопроводно отклонение по ул. „Малуша“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на: ул. „Университетска“ и ул. „Зелено дърво“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Университетска“ ъгъла с ул. „Зелено дърво“.

Поради подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. „Тодор Александров“, жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по бул. „Тодор Александров“ от ул. „Шар планина“ до ул. „Одрин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Осогово“ ъгъла с бул. „Тодор Александров“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Юрий Гагарин“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа в карето между: ул. „Гергина“, ул. „Ахелой“, по ул. „Преслав“ от ул. „Юрий Гагарин“ до ул. „Янтра“, ул. „Мадара“, по ул. „Юрий Гагарин“ от ул. „Витоша“ до ул. „Христо Смирненски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Юрий Гагарин“ ъгъла с ул. „Ахелой“.

Заради монтаж на водомерен възел на бул. „Драган Цанков“, жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Тинтява“ №5А, бул. „Драган Цанков“ от №19 до №25. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Драган Цанков“№23.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вучко Игнатов - Даскала“, с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на ул. „Асен Игнатов“, ул. „Родината“, ул. „Татарски път“, ул. „Гълъбец“, ул. „Вучко Игнатов – Даскала“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Вучко Игнатов – Даскала“ ъгъла с ул. „Родината“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама