Мотор шоу "Полицейска академия" гостува в Разград

07:10, 08 юли 16 25 901 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Любителите на високия адреналин от Разград  и региона ще имат възможността да станат свидетели на уникално каскадьорско шоу. От днес до неделя, в лудогорския град гостува пътуващото шоу с автомобили и мотори „Полицейска академия”. Началото на шоу-представленията ще бъде от 20 часа, а сцена на каскадите ще бъде двора на ОУ "Никола Икономов".

Шоуто е създадено и продуцирано от Иво Долапчиев, който от дълги години е професионален шофьор и каскадьор. Долапчиев отдавна работи с най-добрите в бранша в цяла Европа и създава зрелищни шоу програми на ревящи и димящи колела. Натрупвайки опит, умения и успехи в Италия, Гърция и др. страни, той решава да направи свое собствено шоу. Миналата година събрал екип, който да представи спектакъла му и на родна земя, като за осъществяването на проекта си Долапчиев се свързва с група EXPOSE. Те изпълняват рок парчета, подчинени на сюжета и каскадите в шоуто, а нежната половинка – Цвети е водеща на представлението. Компания ще й прави Росен Янчев от X-Factor. Ще има и участници от Италия.

Мотор шоу „Полицейска Академия“ не е само демонстрация на майсторски каскадьорски умения. Целият спектакъл е подчинен на сюжетна линия и всички участници имат своите роли.

Зрителите ще се насладят на акробатични изпълнения – шофиране на автомобил на две гуми, мотор – на една, екстремно дрифтене с каскадьор върху капака на колата, акробатики върху мотори, невероятни изпълнения по време на каране на АТВ, горящ човек, огнено шоу, демонстрация с  мощен дракстер, преобръщане с мотор, минаване на автомобил през горяща "бомба", чупене на висока дървена стълба от кола, върху  която е качен каскадьор и т.н.  Кулминацията ще бъде т. нар. Глобус на смъртта – метална сфера с размер 4 х 4 м, в която бясно ще се гонят мотористи.

В шоуто неколкократно се изтъква триумфа на доброто, подчертава се вярата в институциите и жертвоготовността на полицията. Възпитателната линия е задължителна, тъй като представлението се гледа от много подрастващи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама