Румяна Миланова стана председател на Обединението на жените социалистки в Шумен

10:50, 08 юли 16 / Политика 25 524 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обединението на жените в БСП към общинската организация в Шумен проведе своя отчетно изборна конференция, съобщиха от партията.

На заседанието са присъствали над 70 жени - социалистки от шуменската партийна организация.

Гост на конференцията е бил председателя на Общинския съвет на БСП - Шумен - Веселин Пенчев, който е акцентирал върху необходимостта от единни съвместни действия на жените социалистки и ръководството на Общинската организация на БСП в решаването на важни проблеми, каквито са женската безработица, подпомагането на младите майки и най-вече решаването на демографския въпрос чрез стимулиране на раждаемостта.

На провелото се събрание е избрано и ръководство на Обединението на жените социалистки - за председател е избрана Румяна Миланова - доскорошен директор на ЦДГ № 12 в Шумен.

В словото си тя е заявила, че ще работи активно за изработване и отстояване на силни и единни позиции на жените социалистки по важни за жените теми.

Избраното оперативно бюро от 7 души от своя страна ще приема предложения на жените за провеждане на инициативи и мероприятия, след което ще се изработи и план за работа на движението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама