90 места остават незаети преди трето класиране на учениците след 7 клас

14:14, 08 юли 16 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
90 места остават незаети за трети етап на класиране на ученици в профилирани или професионални паралелки с интензивно изучаване на чужд език., съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието в Шумен.

Приключи записването на седмокласниците, приети на ІІ етап на класиране в профилирани или професионални паралелки с интензивно изучаване на чужд език. Записали са се 31 от класираните ученици, а напълно е изчерпан броят на свободните места в 4 паралелки.

Незаетите места са в 18 паралелки на 8 училища. 2 са в ПМГ „Нанчо Попович”, 3 в СОУ „Йоан Екзарх Български”, а 8 в ГПЧЕ „Никола Йонков Вапцаров”.

В СОУ „Панайот Волов” има 10 незаети места; ПГ по механотехника, електроника, телекомуникации и транспорт „Христо Ботев” - 11 незаети места, ПГ по строителство, архитектура и геодезия, гр. Шумен - 16 незаети места, ПГ по икономика, гр. Шумен - 17 незаети места, СОУ „Сава Доброплодни", гр. Шумен – 23 незаети места.

Общо за ІІІ етап на класиране остават общо 90 места в осемнадесет паралелки на 8 училища. Учениците, които желаят да участват в ІІІ етап на класиране, следва да подадат документи в дните от 11 до 13 юли (понеделник, вторник и сряда) във ІІ ОУ „Д-р Петър Берон”, гр. Шумен. Работното време на комисията (от 8.00 до 18.00 ч.), както и изискванията към кандидатите и необходимите документи, остават непроменени.

Резултатите от ІІІ етап на класиране ще бъдат обявени на 15 юли.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама