Успели млади хора споделиха опит в Стара Загора

16:55, 08 юли 16 25 770 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Международният младежки център в Стара Загора организира кръгла маса на тема "По пътя на успеха". Инициативата е част от дългосрочна кампания, целяща активиране и мотивиране на младите хора да се образоват, да следват целите си, да се учат да успяват.

Младежите от целевата група на  центъра  имаха възможността да се  срещнат с енергични, деловити и успяващи млади хора, представители на бизнеса и науката, които активно участват в развитието на икономиката и търговията в града.

Младите предприемачи Ангел Филипов, Калоян Върляков, Евгени Лишев, Димитър Ангелов,  Цветан Захариев, Тихомир Рачев и Радостин Танев представиха пред младежите формулата на успеха от тяхната позиция  за професионалното, бизнес и личностното израстване.

Основната цел на инициативата бе мотивиране на младежите да учат, да се образоват, да си поставят цели и да ги постигат.

В рамките на срещата бяха дискутирани темите за младежкото предприемачество, личностното развитие и проблемите, които срещат младите бизнесмени по пътя към успеха.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама