Бившият шеф на отдел „Образование” в Добрич е сред кандидатите за училищни директори

10:03, 10 юли 16 25 714 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Регионалният инспекторат по образование обяви допуснатите до конкурса за директори на общински училища в област Добрич. По шест кандидати има за двете средни училища в Добрич, чиито директори бяха пенсионирани.

Сред кандидатите за СОУ „Св. Климент Охридски” е бившият началник на отдел „Образование” Нейчо Нейчев, както и Георги Стойчев, Маргарита Манева, Кольо Георгиев, Тодорка Стефанова, Светла Иванова.

За директорския пост в СОУ „Любен Каравелов” кандидатстват Наталия Жекова, Георги Стойчев, Анна Петрова, Атанас Недялков, Тодорка Стефанова и  Светла Иванова.

За директор на ОУ „Отец Паисий” в с. Овчарово кандидатстват Наталия Жекова, Георги Стойчев и Цанка Райкова. Кандидатите за ОУ „Йордан Йовков” Каварна са Наталия Жекова, Георги Стойчев и Катя Георгиева.

Тестът с допуснатите кандидати за директори на общински и държавни училища в шест области, сред които и Добрич, ще се проведе на 19 юни в Шуменския университет.

По график след това издържалите теста ще се явят на интервю в министерството. То ще се проведе между 21 и 31 юли.

Предстои МОН да обяви допуснатите до конкурса кандидати за две от държавните училища в Добрич – ПГ по транспорт, обслужване и лека промишленост, както и ПГ по механотехника и електротехника „М. В. Ломоносов”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама