Марешки няма да се кандидатира за президент, но създава движение

15:40, 10 юли 16 / Политика 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бизнесменът Веселин Марешки се отказа от надпреварата за президент в официално съобщение, разпратено до медиите.

Причината - така щял да може да се концентрира в бизнеса си с горива. От друга страна той посочва, че партиите гледали несериозно на изборите.

За да подкрепи тезата си, Марешки изрежда няколко имена на евентуални кандидати за "Дондуков" 2, макар информацията, че ще се впуснат в надпреварата да няма потвърждение и да е само от жълтата преса.

"Така присъствието на смислени и сериозни кандидати за поста на държавен глава като Владимир Кузов (бивш депутат), Кристалина Георгиева (еврокомисар), Борислав Ноев (бивш депутат), Мая Манолова (бивш депутат и омбудсман), Цецка Цачева (председател на НС), Радан Кънев (настоящ депутат), Луна (певица) и така нататък, на практика показва несериозността, с която партиите гледат на тези избори", пише той.

За сметка на това обаче той ще направи движение, като първата структура ще бъде в Добрич. Марешки се зарича, че това няма да е партия.

"Излизайки от президентската кампания, ще имам възможност да успокоя "неспокойния" дух на тези, които считат, че си правя безплатен пиар, да оставя черния пиар да се насочи към другите кандидати, но и да се концентрирам върху това да правя добро за хората. Кауза, в която вярвам безрезервно", пише още той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама