Нова версия: Изчезналата Силвия родила от робовладелец, държал я вързана

20:07, 10 юли 16 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Версия за изчезналата Силвия Георгиева от добричкото с. Одринци тормози съселяните и семейството ѝ, съобщава "24 часа".

Бащата Георги Илиев, майката Надя Стоянова и 16-годишният брат на момичето Наско вярват на разказа на дете от съседното с. Ведрина. То дочуло разговор между възрастни, в който се споменавало, че Силвия е жива.

Според слухове изчезналата през 2011 г., тогава 6-класничка, била родила от някакъв чорбаджия.

Слухът, че Силвия е в някакво село в плен, бе потвърден и от сегашния кмет на Одринци Атанас Атанасов.

“Детето от Ведрина, където учат нашите деца и където учеше и Силвия, обаче не може да си спомни името на селото, в което държали изчезналата. Било много дълго.

Някакви бодигардове държали Силвия вързана, тя била родила и началникът им казал, че ще я пусне, когато стане на 25 г.”, е казал кметът пред "24 часа".

Както Topnovini.bg вече съобщи, прокуратурата възобнови разследването за безследно изчезналата през август 2011 г. 12-годишна тогава Силвия Георгиева от село Одринци. В началото на годината от Областната дирекция на МВР съобщиха, че с ДНК експертиза са идентифицирали открити останки и е заключено, че те са на момичето. В разговора с наблюдаващия прокурор родителите обаче зявиха, че не вярват, че детето им е мъртво и въпросните кости са на Силвия. Затова по-късно и писмено са заявили това и са настояли за повторна ДНК експертиза. Такава е възложена, като с разпореждане на окръжния прокурор разследването на изчезването на Силвия е възобновено.

Силвия е на 12 години, когато на 18 август 2011 г. отива до селския магазин в центъра на селото, за да играе с приятелки. Така и не се прибира. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама