Търсят директори на две училища в Шуменско

07:16, 14 юли 16 25 1483 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Има две свободни места за директори на училища в Шуменско и процедурите за заемане на постовете вече са задвижени, съобщи началникът на Регионалния просветен инспекторат Светлана Милева.

Обявен е конкурс за директор на ОУ „Св. Климент Охридски“ в село Пет могили в община Никола Козлево. До 4 юли е бил срокът за подаване на документи за участие.   Министерството на образованието обяви, че първият етап от конкурса за длъжността „директор“ на общински и държавни училища е насрочен за 19 юли. Той ще се проведе в 4 областни града – София, Плевен, Шумен и Хасково. Писменият изпит за кандидатите ще започне в 11 часа в Шуменския университет.

Вакантно е и мястото за директор на ОУ“Климент Охридски“ в село Стоян Михайловски в община Нови пазар. Там обаче процедурата не е избор с конкурс, тъй като титулярът е в неплатен отпуск, обясни Милева. Желаещите могат да подават документи до 15 юли в РИО на МОН –Шумен.

В момента има и свободни места за учители в няколко училища и детски градини в региона. В ОДЗ“Маргаритка“ в Смядово търсят детска учителка. В Трето ОУ „Д.Благоев“ в Шумен има вакантно място за ръководител на компютърен кабинет. В ПМГ“Н. Попович“ в Шумен търсят учител по биология и здравно образование.

В СОУ „В. Левски“ в Нови пазар има свободни места за възпитател в начална училищна степен и лектор по английски език в 5-7 клас.

Обявени са и вакантни позиции за младши учител в подготвителна група в ОУ „П.Волов“ в село Тодор Икономово и учител по немски език в начален и прогимназиален етап в ОУ „П.Волов“ в село Живково.

Информацията за свободните работни места и сроковете за подаване на документи са качени на сайта на Регионалния просветен инспекторат и на таблото за обяви в сградата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама