Валери Симеонов не иска предсрочни избори за депутати

11:59, 14 юли 16 / Политика 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“България има нужда от стабилност, а не от избори през два месеца”, коментира съпредседателят на “Патриотичния фронт” Валери Симеонов относно обещанието на премиера Бойко Борисов да предизвика предсрочни избори за парламент, ако ГЕРБ не спечели вота за президент. И допълни, че не вижда общо между двата вота.

“Има диалог и на него се крепи това управление. Дай Боже да го има и занапред, защото България има нужда от стабилност, а не от избори през два месеца”, примоли се Симеонов. И уточни, че за “Патриотичния фронт” е важно министрите да изпълняват заложената си програма и няма значение кой как се казва. „Персоните нямат значение за нас, важно е да има обща цел, която да се преследва и изпълнява. И за държавата това е важно”, подчерта той.

Но допусна рокади в Министерски съвет, ако премиерът имал желание.

На въпрос дали е доволен от работата на военния министър Николай Ненчев, Симеонов обясни, че той има много правилни и положителни решения, като например ремонта на самолетите в Полша, желанието за ограничаването на някои прекомерни разходи, както и участието на военните на границата.

Валери Симеонов призна, че досега премиерът не го е потърсил за намерението си да прави рокади в кабинета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама