Легендарният китарист Аксел Руди Пел благодари на публиката на Каварна рок фест

13:44, 14 юли 16 25 529 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Легендарният немски китарист Аксел Руди Пел (Axel Rudi Pell) благодари на публиката на Каварна рок фест 2016 – една от най-добрите и най-отдадени публики в света. „Благодаря ти България, изкарахме страхотно!!!” – написа той в официалната си страница във фейсбук след участието си в тазгодишното издание на феста. Той бе хедлайнер на първата вечер, от която е качил и снимка.

Аксел Руди Пел е постнал и снимка, на която са той и групата му, заедно с кмета на Каварна Нина Ставрева, пред паметника на Рони Джеймс Дио в морския град, на който положиха цветя.

Не са много артистите със суперуспешна над 25 годишна кариера и над 1.5 милиона продадени албума. Със своя мелодичен хеви метъл с тежки китари, немският китарист Аксел Руди Пел (Axel Rudi Pell) бързо се превръща в любимец на почитателите на рок музиката. Последната студийна продукция, издадена миналата година, e озаглавена “Game Of Sins”. Тя влиза в Топ 10 на немските чартове и е последвана от европейско турне. Освен в Каварна, Axel Rudi Pell и компания ще свирят и на тазгодишното издание на Wacken Open Air.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама