Новото ръководство на БНР вече е в пълен състав

20:14, 14 юли 16 25 706 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият управленски екип на Българското национално радио е вече в пълен състав. Няколко нови директори на програми бяха назаначени днес, съобщават от БНР.

Нов  директор ще  поеме  програма „Христо Ботев“ от началото на следващата седмица. Кирил Калев ще заеме мястото на Стефан Димитров, който вече има придобито право за пенсиониране, съобщиха от БНР. Кирил Калев има дългогодишен медиен стаж, включително в „Христо Ботев“ и богат опит в комуникациите и управленското развитие.    Новият главен продуцент на програма „Хоризонт“ е Спасиана Кирилова. Тя е филолог по образование с международна специализация по мениджмънт на електронните медии. Има богат професионален опит в печатни и електронни медии и административен опит в медийния регулатор. От 2001 до 2005 г. е била директор на програма „Христо Ботев“.

Новините на Програма „Хоризонт"съшо са с нов продуцент - Ивайло Василев е новият продуцент. Завършил е Френската гимназия в София и Славянска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Има  дългогодишен професионален опит като редактор и водещ в печатни и електронни медии. В продължение на  четири години е бил кореспондент на Българското национално радио в Белград.   Изпълняващият до сега  длъжността „директор“  Теодосий Спасов е преназначен като директор на „Музикална къща на БНР“, както и Светослав Костов, който официално заема   лъжността „Директор“ на „Радио София“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама