2 катастрофи на магистрала "Тракия" край Пазарджик, има 3 км колона

12:19, 24 юли 16 25 571 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две жени са пострадали при катастрофата на 66 км на АМ „Тракия” в посока Пловдив. Това съобщиха от ОДМВР-Пазарджик, цитирани от Радио Фокус-Пазарджик. Участниците са лек и товарен автомобил. По първоначална информация са пострадали две жени, които се транспортират от два екипа на „Спешна помощ” към болницата в Пазарджик. "Жената е с черепно-мозъчна травма, има и гръдна травма, а дъщерята не е сериозно пострадала", допълни директорът на МБАЛ – Пазарджик д-р Васил Вълчев.

Минути след катастрофата на 66 км е възникнала и друга в района на 64 км в платното в посока Пловдив.В тежко състояние е мъжът, пострадал при катастрофата при 64 км на автомагистрала „Тракия”.  „Пострадалият е 29-годишен българин, който е с тежка черепно-мозъчна травма. В момента колегите го обработват, но е неконтактен и неадекватен”, обясни директорът на МБАЛ – Пазарджик д-р Васил Вълчев.

Около 3 км е колоната от автомобили в района на двете катастрофи на автомагистрала „Тракия” – при км 64 и км 66, в посока Пловдив, съобщи говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов. „Заради инцидентите е затруднено движението в района, но магистралата е отворена. Автомобилите преминават само в едното платно, като трафикът се регулира от екипи на "Пътна полиция" при ОДМВР - Пазарджик. Призоваваме пътуващите по магистралата да шофират с повишено внимание и по-ниска скорост в района заради временното затруднение. Работи се по възстановяване на нормалния трафик в трите платна на магистралата”, допълни Стоянов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама