Бареков стиска палци Борисов да стане президент, пак ще му носи гербери

09:22, 31 юли 16 / Политика 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Аз ще бъда първият, който ще занесе букет от гербери, ако Бойко Борисов се кандидатира и спечели президентските избори. Това каза евродепутатът Николай Бареков в ефира на бТВ. Той се обоснова с това, че Борисов доказал, че не може да бъде министър-председател и щяло да бъде добре да отстъпи тази позиция на някой държавник.  

Според Бареков Борисов предусещал какво „се готви тази зима и не иска да бъде на власт, за да го избегне“. Неговата партия ГЕРБ също го тика;а за президент.

„Ние имаме нужда от премиер, който е с по-социален поглед. Ще занеса пръв гербери на г-н Борисов, ако стане президент. Дано като президент се окаже по-добър“, каза още евродепутатът.

Някогашният журналист Бареков през 2009 г. бе занесъл букет с гербери на Борисов по повод първата му победа на парламентарните избори.  

Относно появилата се снимка на Бареков с „ловеца на бежанци“ Динков евродепутатът обясни, че са се срещнали случайно в центъра на Ямбол. Николай Бареков бил с детето си там, когато се срещнали и решили да пият кафе. От дума на дума станало ясно, че ги обединява любовта към рап музиката. Били фенове на Ицо Хазарта и отишли на негов концерт в Свети Влас.

„По-добре Динко да бъде граничен полицай, отколкото корумпираните полицаи. Динко играе една позитивна роля в обществото. Той е момче от народа и има много точна представа за българските политици. Ако говорите с него, ще разберете, че има доста информация за всеки политик и партия“, каза Бареков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама