Спират тока в няколко села в Бургаско

07:29, 01 авг 16 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Токът в няколко села в област Бургас ще бъде спрян днес, съобщиха от EVN.

Захранването ще бъде прекъснато в село Граничар, общ Средец в периода от 08:30 до 17:00 часа. Това ще се случи и през следващите дни – до 5 август.

Други две села отново в община Средец – Гранитец и Синьо Камене, също ще останат без ток. Той ще бъде спрян от 08:30 часа и пуснат в 17:00 ч.

 Без захранване ще бъдат и фотоволтаичните централи на територията на местността Сепетлика, общ. Камено. Там токът ще бъде прекъснат от 9:00 до 16:30 часа. На следващия ден  (2 август) положението ще бъде същото.

Карнобатските села Крумово градище и Церковски също ще са без ток в първия ден от месец август. Захранването ще бъде прекъснато от 09:30 д 16:30 часа – и така чак до 12 август.

 От дружеството информират, че планираните прекъсвания на захранването се правят в случаите на ремонтни и инвестиционни дейности по разпределителната мрежа – с цел профилактика, подмяна на остаряла мрежа или изграждането на нова такава, и при подадена заявка от клиент. Всички тези случаи изискват изключване на напрежението по мрежата с цел безопасност и бързина на работа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама