Обявиха конкурс за директор на новото Общинско предприятие по строителство в Шумен

08:04, 01 авг 16 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Шумен обявяви конкурс за длъжността директор на Общинско предприятие „Строителство и благоустройство” – гр. Шумен, става ясно от сайта на Общината.

Минимални изисквания към кандидатите са да имат висше с образователна квалификационна степен „Магистър“, стаж над 10 години и управленски опит над 3 години. Професионален опит в областта на строителството ще се счита за предимство.

Необходими документи – молба, професионална автобиография, диплома за завършено образование, ксерокопие от трудовата книжка и от други документи, удостоверяващи стаж, свидетелство за съдимост и карта за медицински преглед.

Конкурсът ще се проведе чрез разработване и защита на Програма за развитието на предприятието за период от три години и събеседване с кандидатите съгласно утвърдените Правила за провеждане на конкурса за длъжността.

Документите се подават в стая № 237 на Община Шумен.

Общинското предприятие „Паркинги, гаражи и благоустройство“ бе преструктуриано с решение на Общинския съвет през март в „Строителство и благоустройство“. В момента ръководител на структурата е Сергей Стойков.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама