Спасиха тъщата на шефа на Формула1

11:07, 01 авг 16 / Свят 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Властите в бразилския град Сао Пауло съобщиха в неделя, че тъщата на шефа на Формула 1 Бърни Екълстоун е спасена.

67-годишната Апаресида Шунк, майка на третата съпруга на Екълстоун, беше отвлечена преди 8-дни, и в момента се намира в добро състояние. Арестувани са двама души по време на спасителната операцията, в къщата, където е била държана похитената жена.

Според бразилската полиция, отвличането на тъщата на Екълстоун е било планирано в продължение на няколко месеца, а организаторите са действали от Европа.

"Много малко хора в Сао Пауло са знаели коя е госпожа Шунк. На мнение сме, че сложното отвличане е планирано извън Бразилия от хора, които са знаели, че тя е тъща на Екълстоун. Имаме информация, която свидетелства за това, че организаторите са действали от Европа", съобщиха бразилските власти.

Апаресида Шунк бе похитена в дома си в Сао Пауло. Престъпниците поискаха от Екълстоун 36,5 млн. долара, което в местни пари са 120 млн. леала. 

След като в бразилските медии се появи съобщението за освобождаването на 67-годишната Апаресида Шунк, местния ежедневник „О Естадо де Сао Пауло“ обяви, че откупът не даден. Местни власти не са коментирали темата.

85-годишният Екълстоун се ожени за 38-годишната бразилка Фабиана Флоси през 2012 г.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама