Мъж е с опасност за живота след пътен инцидент в Русенско

12:35, 01 авг 16 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредният пътен инцидент в региона е станал вчера сутринта. 29-годишен мъж е настанен в тежко състояние в русенската болница и е с опасност за живота.

На 31 юли в 09.37 ч. в РУ – Две могили е получен сигнал, че  в с. Сваленик, на ул. Никола Петков е настъпило ПТП с тежко ранен, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ Две могили. Извършен е оглед на мястото на инцидента. Установено е, че около 09.30 часа същия ден 29-годишен мъж, който се е намирал в товарен отсек на автомобил «Пежо Партнер», изпада в движение през задните врати на превозното средство.

При падането мъжът е пострадал, отведен е в болницата в Русе, където е настанен в тежко състояние в интензивното отделение, с черепно- мозъчна травма и с опасност за живота.

Водачката на автомобила Г.П. е заявила пред полицаите, че мъжът се е качил без нейно знание в автомобила и не е подозирала, че се е намирал в товарния му отсек.  По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама