Димитър Маргаритов открива информационен щанд на КЗП в Бургас

15:45, 01 авг 16 25 477 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Димитър Маргаритов, председател на Комисията за защита на потребителите (КЗП), ще открие официално информационен щанд на Комисията и Европейския потребителски център (ЕПЦ) в Бургас, който функционира към комисията. Това съобщиха от ЕПЦ.

Събитието ще се състои на 6 август (събота) от 17.30 ч. в град Бургас близо до Пантеона в Морската градина. В него ще се включи и директорът на ЕПЦ България Игнат Арсенов.

Инициативата е част от последния трети лъч на Информационното турне на Представителството на ЕК, който ще се проведе между 2 и 6 август в  Поморие, Китен, Несебър, Слънчев бряг и Бургас.

По време на събитието туристите и местите жители могат да получат отговори на своите въпроси, свързани с правата им като граждани на Европейския съюз. Освен информационни материали ще има и интерактивни игри, които ще изпитат познанията им за Европа. За най-добрите ще има и награди.

В проявата ще се включат и представители на Центъра за развитие на човешките ресурси, „Творческа Европа” и „Европа за гражданите”, както и „Младежки екип Европа”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама