Нов сайт ще информира за рака на гърдата

21:18, 01 авг 16 25 449 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стартира нов интернет сайт, като целта му е да информира за превенцията на рака на гърдата. На www.raknagurdata.com ще бъдат публикувани актуални новини, а за пациентите и техните близки е осигурена и възможност за връзка с психолог.

Уеб страницата е създадена по инициатива на Първа САГБАЛ "Света София" в партньорство със столичната специализираната болница за активно лечение по онкология, Военномедицинска академия и Първа МБАЛ-София. Покрепа дава и Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).

Сайтът е своеобразно продължение на традиционната вече кампания за рак на гърдата, която Пъра САГБАЛ "Света София" провежда вече четвърта година. "Всички ние, обединени около каузата да опазим живота и здравето на българските жени, ще продължим с активните си действие в тази посока и в бъдеще. Като естествено продължение на всичко направено до сега дойде и желанието ни за надграждане на дейностите в борбата с рака на гърдата. Надявам се, че с помощта на тази платформа ще сме полезни на още повече жени и техните семейства", каза директорът на болница "Света София" доц. д-р Иван Костов. За да достигне до максимално широк кръг от хора е създадена и Фейсбук страница на сайта: https://www.facebook.com/RakNaGurdata

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама