С пловдивски "Спанак с картофи" започва есенното турне на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров

09:04, 02 авг 16 / Култура 25 432 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С най-касовата комедия - "Спанак с картофи", която ще се играе тази вечер от 21 часа на сцената на лятно кино "Орфей" в Пловдив, започва есенното турне на "Три Беарс Ентъртеймънт" - продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров. Турнето ще продължи месец и половина и ще се случи в 30 български града.

Цялата програма е публикувана в сайта http://www.threebears.bg/programa/.

Пиесата на Золтан Егреши разказва за трима темпераментни съдии, които изкарват "на бял свят" неподозирани до този момент чувства, огромни порции смях и една неочаквана "футболна рецепта" за спанак с пържени картофи.

Тази есен Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров ще имат още един гастрол в Пловдив - на 24 септември с представлението "Арт" на Ясмина Реза в Дома на културата "Борис Христов".

Пиесата разказва за приятелството от първо лице, за изкуството да го съхраниш и да продължиш напред. Трима дългогодишни приятели - Марк, Серж и Иван, стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери. Билетите вече са в продажба на касата пред Община Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама