Пътната агенция отрича недостиг на месечни винетки

13:06, 02 авг 16 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) отрича да има недостиг на месечни винетки. В дистрибуторската мрежа в момента има близо 80 000 месечни винетки, обявиха от там по повод публикация на в. „Сега“, че по бензиностанциите в петък и събота не е имало.

От агенцията твърдят, че нямат сигнали липсващи месечни или каквито и да било стикери за леки автомобили през летния сезон. Допускат , че ако е имало бензиностанция, в която в конкретния момент са липсвали месечни винетки, то вероятно, не е подадена своевременно заявка за доставка.

Този петък АПИ ще предостави на дистрибуторската мрежа допълнителни още 10 000 бр. месечни винетки за леки автомобили, 200 000 бр. седмични за леки автомобили и 200 000 бр. дневни стикери за камиони. Данните на агенцията сочат, че през последната седмица най-търсеният стикер от шофьорите на леки автомобили е седмичният, с продадени над 97 хиляди бройки.

Миналите юни, юли и август са купувани средно по около 40 хиляди винетки месечно. Година по-рано техният брой е бил около 37 хиляди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама