Община Търговище обяви конкурс за доставка на дърва за огрев

13:40, 02 авг 16 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Търговище отново обяви открита процедура за товарене, транспортиране и разтоварване на 293 куб. м дърва за огрев. Добитата дървесина ще бъде превозвана от временен склад, намиращ се в горските територии, собственост на Общината. Материалът ще бъде  разпределен по кметства, пенсионерски клубове и социални обекти.

Конкурсът ще бъде на 12.08.2016 г., от 10:00 часа, в зала 74 на общинската администрация. Кандидатите могат да получат документацията в стая 81 в администрацията. Офертите трябва да се подадат в срок до 16:00 часа на 11.08.2016 г. в Центъра за административно обслужване на гражданите, работно място № 5. Срокът им на валидност  е  45 календарни дни, считано от датата на тяхното отваряне.

В обявата е посочено, че критерий за класиране на офертите е „най-ниска предложена цена”. Определената пределна стойност без ДДС е 7 032 лв.

Всеки кандидат в открития конкурс има право да представи само една оферта, без  да се предлагат различни варианти на цената. Кандидатите трябва да имат необходимите техника и капацитет, подходящи за извършване на дейностите. Да разполагат с  минимум два товарни автомобила, оборудвани с приспособления за превозване на дърва за огрев. Да отговарят на изискванията на Закона за автомобилните превози и Наредбата за обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България.

Материали за конкурса и повече информация можете да получите от сайта на Община Търговище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама