Община Разград търси фирма за превоз на ученици

07:18, 03 авг 16 25 451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Разград обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за извъшването на автобусни превози на ученици до 16-годишна възраст в училищата на територията на община Разград.

Поръчката е разделена на девет обособени позиции. Маршрутните разписания са Разград - Мортагоново - Разград - ОУ „В.Левски”, Разград - Мортагоново -  Разград - ОУ „Отец Паисий”, Разград - Ушинци - Пороище - Разград, Разград - Благоево - Разград, Разград - Недоклан - Разград, Разград - Радинград - Разград, Разград - Балкански - Осенец - Разград, Разград - Каолиново - Разград, Разград - Липник - Киченица -  Разград. Превозването на учениците ще се извършва всеки учебен ден, с изключение на маршрут Разград - Каолиново - Разград, включващ два курса на седмица.

Общата дължина на маршрутите е 872 км на ден. Прогнозната стойност на поръчката без ДДС е 141 117 лв. Гаранцията за изпълнение е в размер на 3% от прогнозната стойност на поръчката за всяка обособена позиция.

Кандидатите трябва да представят копие от лиценза за извършване на обществен превоз на пътници. От фирмите, подаващи документи за участие се иска справка на превозните средства - основни и резервни, които ще бъдат използвани за извършване на превоза по маршрутите, както и за тяхната техническа изправност. Необходим е и списък на персонала, който ще изпълнява поръчката.

Оферти ще се приемат до 24 август. Разглеждането на постъпилите предложения ще стане на следващия ден.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама